Verzenden en Retourneren

Retourneren

U kunt uw artikel binnen 14 dagen na bestelling retourneren. De verzendkosten die hierbij gemaakt worden zijn voor eigen rekening.

Let op artikelen uit de Sale/opruiming kunnen niet retour.

Het artikel moet in onbeschadigde staat zijn en van originele labels en originele verpakking zijn voorzien. Daarnaast mag het artikel niet gebruikt of gedragen zijn. Bestelde artikelen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd of geruild bij Double U womenswear en niet in een andere winkel waar producten van het merk dat u besteld heeft te verkrijgen zijn.

Retourneren kan op het volgende adres:
Double U womenswear
T.a.v. Bestellingen

Ratumsestraat 36
7101 MT Winterswijk

Vermeld bij de retourzending de volgende gegevens:

  • Uw adresgegevens;
  • Bestelnummer, deze vindt u in de orderbevestiging e-mail;
  • Rekeningnummer en naam van de bank voor de terugbetaling.

Na ontvangst zal binnen 14 dagen het aankoopbedragen worden overgemaakt op uw rekening. Hierbij zullen eventueel gemaakte verzendkosten niet worden vergoed.

Ruilen

Mocht u het gekochte artikel willen ruilen, dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@doubleuwomenswear.nl, onder vermelding van uw bestelnummer. Deze vindt u in de orderbevestiging.

Vermeld in deze e-mail:

  • Voor welk product u het wilt ruilen;
  • Uw adresgegevens;
  • Rekeningnummer en naam van de bank voor eventuele terugbetaling.

Retourneren kan op het volgende adres:
Double U womenswear
T.a.v. Bestellingen

Ratumsestraat 36
7101 MT Winterswijk

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen en het verschil in prijs hebben ontvangen of geretourneerd, versturen wij het nieuwe artikel kosteloos op.

Algemeen

Bij vragen en/of opmerkingen over het retourneren of ruilen kunt contact opnemen met info@doubleuwomenswear.nl of bellen naar 0543-535919. Let op: als er één bestelling meerdere keren wordt geretourneerd, dan zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.